Volume blakstienų priauginimas

Volume blakstienų priauginimo būdas pasirodė vėliau nei klasikinis priauginimas, tačiau išpopuliarėjo tarp klienčių. Pagrindinis skirtumas tarp volume ir klasikinio priauginimo yra tas, kad volume prisuagina nuo 2 iki 6 dirbtinių blakstienų prie vienos natūralios. Jei tai yra didelė apimtis (mega volume) , tai natūraliai blakstienai gali atitekti iki 20 dirbtinių blakstienų. Volume priauginimo metu blakstienos naudojamos daug plonesnės nei klasikiniame priauginime, dažnai jos naudojamos tokio storio kaip 0,05 0,06,0,07, Mega volume 0,05, 0,03. Volume priauginimas tinka visiems klientems be išimties, nes jūs galite pasiekti ir labai natūralaus, ir ryškaus efekto. Prieš priauginimą meistre turi išanalizuoti, kokio storio, ilgio ir tankumo yra klientės natūraliosios blakstienos, ir tik tada pasirinkti saugų blakstienų priauginimą. Tinkamai parinktas dirbtinių blakstienų storis ir ilgis nepakenks natūralioms blakstienoms.

Volume blakstienų priauginimo kaina yra didesnė dėl kelių priežasčių:

1) Kiekvieną kuokštelį iš 2 ar daugiau blakstienų meistre suformuoja pati, jos darbas tampa sudėtingesnis. Meistre turi sugebėti suformuoti kuokštelį geometriškai teisiklingos formos, kad kiekviena blakstiena būtų vienodu atstumu viena nuo kitos, kuokštelio kojelė turėtų būti ketvirtadalio kuokštelio ilgio. Kai priauginame suformuotą kuokštelį, dirbtinės blakstienos su klijais turėtų apgaubti natūralią blakstieną iš visų pusių, kad laikytųsi ilgą laiką.

2) Sunaudojama daugiau medžiagos.

3) Procedūra užtrunka ilgiau nei darant klasikinį blakstienų priauginimą.

Daugelis moterų renkasi volume blakstienų priauginimo, nes toks priauginimas atrodo estetiškai gražiai visą laiką, laikosi ilgai o tai sutaupo klientes laiką. Kasdienybėje moterys stengiasi suspėti padaryti viską, ir tuo pačiu metu gerai atrodyti. Šis priauginimas puikiai tinka ilgoms atostogoms, blakstienos puikiai atrodys mėnesį, o gal ir ilgiau.