Klasikinis blakstienų priauginimas

Klasika niekada neišeina iš mados, taip galima pasakyti ir apie klasikinį blakstienų priauginimą, jis buvo, yra ir bus. Baziniuose kursuose visų pirma apmoka daryti klasikinį blakstienų priauginimą, nes tai yra pagrindas ir tik žinodami klasikinę techniką galime pereiti prie volume priauginimo praktikos.

Kas yra klasikinis blakstienų priauginimas ir kaip jis atliekamas?

Natūralios blakstienos yra paruošiamos blakstienų priauginimo procedūrai. Dirbtinė blakstiena įmerkiama į klijus ir priklijuojama prie natūralios, laikantis 2–5 mm atstumo nuo voko odos. Visos blakstienos turi būti priklijuojamos teisiklingos krypties.

Kam tinka klasikinis blakstienų priauginimas? Klientai dažnai domisi, kuris blakstienų priauginimas yra geresnis ir gražesnis klasikinis arba volume? Žinoma, klasikinis blakstienų priauginimas tinka natūralumo mylėtojams, tačiau Jūs visada turėtumėte pasikonsultuoti su meistre kuri teisingai įvertins jūsų natūralių blakstienų tankumą, paguldydama klientę ant kušetės, priklijuodama pleistrą viršutinėms ir apatinėms blakstienoms atskirti, jo dėka meistre lengvai įvertins natūralių blakstienų tankumą ir ilgį. Jei klientes blakstienos yra retos, geriau pasirinkti volume blakstienų priauginimą, kad būtų išvengta tarpų blakstienų augimo linijoje. Tokiu atveju, jei kliente turi tankias blakstienas, galima rinktis tarp klasikinio priauginimą ir volume blasktienų priauginimo. Klasikinis atrodys natūraliai, tačiau darant volume priauginimą galima pasiekti kaip natūralaus, taip ir ryškaus efekto. Kartais blakstienos būna tankios, bet kai kuriose vietose auga retai. Esant tokiai situacijai, galima atlikti klasikinį blakstienų priauginimą + volume priauginimą (tose vietose, kur blakstienos auga retai). Taip pat tinkamas mixuotas volume priauginimas su skirtingu tankumu tam tikruose vietose (tankesnis volume blakstienų priauginimas bus retose vietose ir mažesnis volume blakstienų priauginimas tankiose vietose). Klasikinis blakstienų priauginimas tinka toms, kuriuoms sunku ilgai gulėti ant kušetės, šis priauginimas padaromas greičiau nei volume, be to, dažniausiai yra pigesnis. Jei nuspręsite priauginti blakstienas pirmą kartą savo gyvenime, tada tokiu atveju klasika bus puikus pasirinkimas. Klasikinis blakstienų priauginimas tikrai tinka daugeliui žmonių ir, nepaisant mados, jis visada bus paklausus bet kuriuo metu.