Kodėl priaugintos blakstienos labai greitai iškrito po procedūros?

Yra labai daug priežasčių, kodėl priaugintos blakstienos iškrito iškart po priauginimo ar labai greitai po jos. Tai gali būti kaip meistrės taip ir klientės kaltė.

Dažnas atvejis yra meistrės patirties stoka.Labai mažas klijų kiekis ant blakstienos skatina greitą blakstienų kritimą. Patyrusi meistre žino, kiek klijų turėtų būti ant klasikinių ir volume priaugintų blakstienų. Klijai blakstienų priauginimui turėtų būti parinkti atsižvelgiant į konkrečią temperatūrą, kambario drėgmę ir meistro darbo greitį. Vieną dežutę klijų galima naudoti iki 2 mėnesių, po to klijai netinkami naudojimui.

Klientas taip pat privalo tinkamai prižiūrėti priaugintas blakstienas po procedūros, kad išnešiojimas būtų geras. Po blakstienų priauginimo svarbu 24 valandas nešlapinti blakstienų, nelankyti pirties, soliariumo ir nesportuoti 24 valandas. Priaugintų blakstienų negalima trinti, dažyti tušu arba naudoti bet kokią kosmetiką, į kurią įeina aliejai. Svarbu žinoti, kad dažni apsilankymai pirtyje paskatina blakstienų kritimą. Taip pat blakstienų išnešiojimas priklauso nuo būklės natūralių blakstienų, jei natūralios blakstienos yra gana silpnos, retos ir trumpos, tuomet priauginimas gali laikytis blogiau. Priauginimas ant žemyn augančių blakstienų taip pat gali silpniau laikytis, nes natūralių ir dirbtinių blakstienų sukibimo plotas yra daug mažesnis nei tiesių arba į viršų augančių blakstienų. Jei klientas turi riebią odą, tada vokai greičiau riebaluojasi, blakstienos irgi laikosi blogiau. Net didelis alkoholio vartojimas dieną prieš blakstienų priauginimą gali neigiamai paveikti blakstienų išnešiojimą. Jei klientas vartoja kokį nors antibiotiką, taip pat yra didelė tikimybė, kad blakstienos greitai iškris. Nėštumas, įvairūs hormoniniai sutrikimai ir net stresas daro didelę įtaką blakstienų kritimui. Prastos kokybės dekoratyvinė kosmetika, užtepta ant vokų odos, gali sutrūpėti ant priaugintų blakstienų, klientui sunku nuplauti tarp blakstienų esančią erdvę, ten kaupiasi nešvarumai, kurie skatina blakstienų kritimą.