Blakstienų priauginimas ar korekcija? Ką rinktis?

Mano nuomonė yra tokia, kad blakstienų priauginimas yra visada gražiau ir praktiškiau nei korekcija dėl kelių priežasčių:

Visos blakstienos yra šviežiai priaugintos, tai garantuoja puiku išnešiojimą.

Naujas priauginimas visada atrodys gražiau nei korekcija, blakstienos klijuojamos su teisiklngu atstumu nuo voko, tinkamos geometrijos kuokšelėmis. Laikui bėgant, natūrali blakstiena auga kartu su kuokšteliu, gali atrodyti ne taip tobulai, kaip su nauju blakstienų priauginimu.

Tačiau yra keletas priežasčių, kodėl daugelis klienčių atsisako daryti blakstienų priauginimą iš naujo. Klientui sunku ilgesnį laiką išgulėti ant kušetės. Klientas neturi pakankamai laiko blakstienų priauginimui iš naujo ir todėl pasirenka korekciją. Žemesnė kaina nei naujo priauginimo.

Verta paminėti, kad blakstienų korekcija gali būti atliekama tik tuo atveju, jei klientė tinkamai prižiūri priaugintas blakstienas. Ateina blakstienų korekcijai ne vėliau kaip po 3 savaičių nuo praeitos korekcijos ar priauginimo. Laikosi priaugintų blakstienų higienos, kiekvieną dieną kruopščiai nuplauna jas specialiu šampūnu ir vandeniu.