Blakstienų priauginimas ar korekcija? Ką rinktis?

Mano nuomonė yra tokia, kad blakstienų priauginimas yra visada gražiau ir praktiškiau nei korekcija dėl kelių priežasčių:

Visos blakstienos yra šviežiai priaugintos, tai garantuoja puiku išnešiojimą.

Naujas priauginimas visada atrodys gražiau nei korekcija, blakstienos klijuojamos su teisiklngu atstumu nuo voko, tinkamos geometrijos kuokšelėmis. Laikui bėgant, natūrali blakstiena auga kartu su kuokšteliu, gali atrodyti ne taip tobulai, kaip su nauju blakstienų priauginimu.

Tačiau yra keletas priežasčių, kodėl daugelis klienčių atsisako daryti blakstienų priauginimą iš naujo. Klientui sunku ilgesnį laiką išgulėti ant kušetės. Klientas neturi pakankamai laiko blakstienų priauginimui iš naujo ir todėl pasirenka korekciją. Žemesnė kaina nei naujo priauginimo.

Verta paminėti, kad blakstienų korekcija gali būti atliekama tik tuo atveju, jei klientė tinkamai prižiūri priaugintas blakstienas. Ateina blakstienų korekcijai ne vėliau kaip po 3 savaičių nuo praeitos korekcijos ar priauginimo. Laikosi priaugintų blakstienų higienos, kiekvieną dieną kruopščiai nuplauna jas specialiu šampūnu ir vandeniu.

Kodėl priaugintos blakstienos labai greitai iškrito po procedūros?

Yra labai daug priežasčių, kodėl priaugintos blakstienos iškrito iškart po priauginimo ar labai greitai po jos. Tai gali būti kaip meistrės taip ir klientės kaltė.

Dažnas atvejis yra meistrės patirties stoka.Labai mažas klijų kiekis ant blakstienos skatina greitą blakstienų kritimą. Patyrusi meistre žino, kiek klijų turėtų būti ant klasikinių ir volume priaugintų blakstienų. Klijai blakstienų priauginimui turėtų būti parinkti atsižvelgiant į konkrečią temperatūrą, kambario drėgmę ir meistro darbo greitį. Vieną dežutę klijų galima naudoti iki 2 mėnesių, po to klijai netinkami naudojimui.

Klientas taip pat privalo tinkamai prižiūrėti priaugintas blakstienas po procedūros, kad išnešiojimas būtų geras. Po blakstienų priauginimo svarbu 24 valandas nešlapinti blakstienų, nelankyti pirties, soliariumo ir nesportuoti 24 valandas. Priaugintų blakstienų negalima trinti, dažyti tušu arba naudoti bet kokią kosmetiką, į kurią įeina aliejai. Svarbu žinoti, kad dažni apsilankymai pirtyje paskatina blakstienų kritimą. Taip pat blakstienų išnešiojimas priklauso nuo būklės natūralių blakstienų, jei natūralios blakstienos yra gana silpnos, retos ir trumpos, tuomet priauginimas gali laikytis blogiau. Priauginimas ant žemyn augančių blakstienų taip pat gali silpniau laikytis, nes natūralių ir dirbtinių blakstienų sukibimo plotas yra daug mažesnis nei tiesių arba į viršų augančių blakstienų. Jei klientas turi riebią odą, tada vokai greičiau riebaluojasi, blakstienos irgi laikosi blogiau. Net didelis alkoholio vartojimas dieną prieš blakstienų priauginimą gali neigiamai paveikti blakstienų išnešiojimą. Jei klientas vartoja kokį nors antibiotiką, taip pat yra didelė tikimybė, kad blakstienos greitai iškris. Nėštumas, įvairūs hormoniniai sutrikimai ir net stresas daro didelę įtaką blakstienų kritimui. Prastos kokybės dekoratyvinė kosmetika, užtepta ant vokų odos, gali sutrūpėti ant priaugintų blakstienų, klientui sunku nuplauti tarp blakstienų esančią erdvę, ten kaupiasi nešvarumai, kurie skatina blakstienų kritimą.

Mitai apie blakstienų priauginimą ir laminavimą

1. Blakstienos priauginimui pagamintos iš natūralaus pluošto.

2. Blakstienų laminavimas ir užrietinimas yra tos pačios procedūros.

3. Klijai blakstienų priauginimui ir laminavimui yra vienodi.

4. Blakstienų priauginimas ir laminavimas yra skausminga procedūra.

5. Po vienos iš procedūrų natūralių blakstienų būklė pablogėja.

6. Priaugintos blakstienos negali atrodyti natūraliai.

7. Blakstienos priauginamos prie vokų odos.

8. Volume priauginimo kuokšeliai yra klijuojami jau paruošti.

9. Priauginus blakstienas, negalima daryti akių vokų makiažo.

10. Laminuotų blakstienų negalima dažyti tušu.

Blakstienų laminavimas ar priauginimas?

Šios dvi procedūros yra visiškai skirtingos, tačiau jos tampa vis populiaresnės. Blakstienų laminavimas yra procedūra, kurios metu keičiasi natūralių blakstienų linkis, blakstienų priauginimas - natūralių blakstienų linkis nesikeičia, tačiau efektas pasiekiamas dėl dirbtinių blakstienų priklijavimo prie natūralių.

Klientas dažnai svarsto, ką pasirinkti blakstienų priauginimą ar laminavimą?

Ką reikia žinoti renkantis procedūrą?

Laminavimas:

1)Natūralus efektas

2)Procedūra trunka apie 1.30

3)Dieną po procedūros galite trinti blakstienas, dažyti jas tušu

4)Nereikia jokios papildomos priežiūros

5)Efektas laikosi nuo mėnesio iki 3 mėnesių, atsižvelgiant į tai, kaip greitai auga natūralios blakstienos. 6)Korekcija nereikalinga

7) Laminavimas sustiprina natūralias blakstienas

Blakstienų priauginimas:

1) Galimas natūralus ar ryškus efektas

2)Procedūra trunka nuo 2 iki 3 valandų

3)Priaugintų blakstienų negalima trinti, dažyti tušu

4)Būtina priežiūra: blakstienas kasdien plauti vandeniu ir specialiu šampūnu

5)Efektas laikosi nuo 3 savaičių iki 1,5 mėn.

6)Po pilno priauginimo korekcija reikalinga po 3 savaičių arba naujas blakstienų priauginimas maždaug po 4 savaičių.

7)Blakstienų priauginimas gali koreguoti akių formą

Blakstienų laminavimas ir priauginimas turi savo pliusų ir minusų, todėl norint nuspręsti kas tiks butent Jums verta išbandyti ir vieną, ir kitą procedūrą, jos yra visiškai skirtingos.

Volume blakstienų priauginimas

Volume blakstienų priauginimo būdas pasirodė vėliau nei klasikinis priauginimas, tačiau išpopuliarėjo tarp klienčių. Pagrindinis skirtumas tarp volume ir klasikinio priauginimo yra tas, kad volume prisuagina nuo 2 iki 6 dirbtinių blakstienų prie vienos natūralios. Jei tai yra didelė apimtis (mega volume) , tai natūraliai blakstienai gali atitekti iki 20 dirbtinių blakstienų. Volume priauginimo metu blakstienos naudojamos daug plonesnės nei klasikiniame priauginime, dažnai jos naudojamos tokio storio kaip 0,05 0,06,0,07, Mega volume 0,05, 0,03. Volume priauginimas tinka visiems klientems be išimties, nes jūs galite pasiekti ir labai natūralaus, ir ryškaus efekto. Prieš priauginimą meistre turi išanalizuoti, kokio storio, ilgio ir tankumo yra klientės natūraliosios blakstienos, ir tik tada pasirinkti saugų blakstienų priauginimą. Tinkamai parinktas dirbtinių blakstienų storis ir ilgis nepakenks natūralioms blakstienoms.

Volume blakstienų priauginimo kaina yra didesnė dėl kelių priežasčių:

1) Kiekvieną kuokštelį iš 2 ar daugiau blakstienų meistre suformuoja pati, jos darbas tampa sudėtingesnis. Meistre turi sugebėti suformuoti kuokštelį geometriškai teisiklingos formos, kad kiekviena blakstiena būtų vienodu atstumu viena nuo kitos, kuokštelio kojelė turėtų būti ketvirtadalio kuokštelio ilgio. Kai priauginame suformuotą kuokštelį, dirbtinės blakstienos su klijais turėtų apgaubti natūralią blakstieną iš visų pusių, kad laikytųsi ilgą laiką.

2) Sunaudojama daugiau medžiagos.

3) Procedūra užtrunka ilgiau nei darant klasikinį blakstienų priauginimą.

Daugelis moterų renkasi volume blakstienų priauginimo, nes toks priauginimas atrodo estetiškai gražiai visą laiką, laikosi ilgai o tai sutaupo klientes laiką. Kasdienybėje moterys stengiasi suspėti padaryti viską, ir tuo pačiu metu gerai atrodyti. Šis priauginimas puikiai tinka ilgoms atostogoms, blakstienos puikiai atrodys mėnesį, o gal ir ilgiau.

Klasikinis blakstienų priauginimas

Klasika niekada neišeina iš mados, taip galima pasakyti ir apie klasikinį blakstienų priauginimą, jis buvo, yra ir bus. Baziniuose kursuose visų pirma apmoka daryti klasikinį blakstienų priauginimą, nes tai yra pagrindas ir tik žinodami klasikinę techniką galime pereiti prie volume priauginimo praktikos.

Kas yra klasikinis blakstienų priauginimas ir kaip jis atliekamas?

Natūralios blakstienos yra paruošiamos blakstienų priauginimo procedūrai. Dirbtinė blakstiena įmerkiama į klijus ir priklijuojama prie natūralios, laikantis 2–5 mm atstumo nuo voko odos. Visos blakstienos turi būti priklijuojamos teisiklingos krypties.

Kam tinka klasikinis blakstienų priauginimas? Klientai dažnai domisi, kuris blakstienų priauginimas yra geresnis ir gražesnis klasikinis arba volume? Žinoma, klasikinis blakstienų priauginimas tinka natūralumo mylėtojams, tačiau Jūs visada turėtumėte pasikonsultuoti su meistre kuri teisingai įvertins jūsų natūralių blakstienų tankumą, paguldydama klientę ant kušetės, priklijuodama pleistrą viršutinėms ir apatinėms blakstienoms atskirti, jo dėka meistre lengvai įvertins natūralių blakstienų tankumą ir ilgį. Jei klientes blakstienos yra retos, geriau pasirinkti volume blakstienų priauginimą, kad būtų išvengta tarpų blakstienų augimo linijoje. Tokiu atveju, jei kliente turi tankias blakstienas, galima rinktis tarp klasikinio priauginimą ir volume blasktienų priauginimo. Klasikinis atrodys natūraliai, tačiau darant volume priauginimą galima pasiekti kaip natūralaus, taip ir ryškaus efekto. Kartais blakstienos būna tankios, bet kai kuriose vietose auga retai. Esant tokiai situacijai, galima atlikti klasikinį blakstienų priauginimą + volume priauginimą (tose vietose, kur blakstienos auga retai). Taip pat tinkamas mixuotas volume priauginimas su skirtingu tankumu tam tikruose vietose (tankesnis volume blakstienų priauginimas bus retose vietose ir mažesnis volume blakstienų priauginimas tankiose vietose). Klasikinis blakstienų priauginimas tinka toms, kuriuoms sunku ilgai gulėti ant kušetės, šis priauginimas padaromas greičiau nei volume, be to, dažniausiai yra pigesnis. Jei nuspręsite priauginti blakstienas pirmą kartą savo gyvenime, tada tokiu atveju klasika bus puikus pasirinkimas. Klasikinis blakstienų priauginimas tikrai tinka daugeliui žmonių ir, nepaisant mados, jis visada bus paklausus bet kuriuo metu.